Hronološka arhiva vesti

Revija filmova sa “Balkanime”

Kulturni centar Gornji Milanovac 25. i 26. februara u sali Doma kulture organizоvао је reviju animiranog filma. Reč je o filmskim ostvarenjima najboljih srpskih i evropskih animatora, koji su svoje filmove premijerno prikazali prošle godine u Beogradu na Šestom festivalu Evropskog animiranog filma “Balkanima 2009”.

Opširnije...

 

Dani japanske kulture u Gornjem Milanovcu

Posle Zrenjanina, Novog Sada i Lazarevca, i ljubitelji umetnosti iz Gornjeg Milanovca, od 28. januara do 19. februara su bili u prilici da pogledaju izložbu japanske kulturne baštine koja je organizovana u okviru projekta „Godina Japana u Srbiji“.

Opširnije...

 

"Bračni kabare"

Hit - predstava „Bračni kabare“ u kojoj glume, pevaju i igraju Mina Lazarević, Marko Živić i Marko Marković, u četvrtak 18. februara premijerno je izvedena i na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Predstava “Parče noći” ponovo na sceni Doma kulture

Komad Đorđa Milosavljevića „Parče noći“, u režiji Branka Kneževića tokom januara ponovo je izvođen na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Izložba „Izvorja“ u Likovnoj galeriji

Kulturni centar Gornji Milanovac i Udruženje za očuvanje i razvoj ručnog tkanja „Izvorje“ pri Etnografskom muzeju iz Beograda u subotu 16. januara u Likovnoj galeriji predstavili su izložbu unikatnih odevnih predmeta izrađenih tradicionalnom tehnikom ručnog tkanja.

Opširnije...

 

Predstava „Kontejner sa pet zvezdica“ četrnaesti put na sceni

Predstava „Kontejner sa pet zvezdica“ u izvođenju glumaca Milanovačkog amaterskog pozorišta (MAP) i u režiji Branka Kneževića u četvrtak 14. januara je ponovo izvedena na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu

Opširnije...

 

Zapažena poseta

Kulturni centar – ustanova za kulturu, umetnost i vanškolsko obrazovanje iz Gornjeg Milanovca, je organizovao ili, sa drugim institucijama kulture učestvovao u realizaciji 152 programa, koje je u proteklih dvanaest meseci videlo više od 35 hiljada ljudi.  

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner