Hronološka arhiva vesti

Moja najdraža igračka i ja

Povodom obeležavanja „Dečje nedelje”, u četvrtak 7. oktobra u Galeriji Doma kulture u Gornjem Milanovcu je predstavljena izložba dečjih radova nastalih u okviru slikarske radionice Kulturnog centra.

Opširnije...

 

“Najdraža nedelja” – Dečja nedelja

Dečju nedelju, Kulturni centar obeležava slikarskom radionicom za osnovce, koncertom Plesnog kluba "Domingo" i upisom polaznika u likovni atelje “In Gogh”, dramsku radionicu “Sto lica” i Baletsku školu.

Opširnije...

 

"Lovci na miraz" - predpremijera u Gornjem Milanovcu

Predstava “Lovci na miraz”, reditelja Rada Vukotića, koji s dramaturgom Z. Đorđevićem i potpisuje ovu komediju, predpremijerno će biti izvedena 14. oktobra u 20 sati na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Škola baleta Kulturnog centra

Kulturni centar Gornji Milanovac započeo je upis polaznika u Školu baleta. 
Baletski studio, radionica je koja pri Kulturnom centru postoji više od pet godina. Školu vodi dugogodišnji prvak baleta Narodnog pozorišta u Beogradu Ranko Tomanović.

Opširnije...

 

Dramska radionica "Sto lica"

Kulturni centar Gornji Milanovac, od 1. oktobra vrši upis mališana u dramsku radionicu „Sto lica“. 
Radionicu vodi Slađana Popov, muzički pedagog i namenjena je deci od 6 do 16 godina.  

Opširnije...

 

"Jesen stiže, dunjo moja"

Miloš Radović, proslavljeni bariton iz Kragujevca, održao je sinoć u Gornjem Milanovc u sali Doma kulture solistički koncert pod nazivom „Jesen stiže, dunjo moja“.

Opširnije...

 

Likovna radionica "In Gogh"

Kulturni centar Gornji Milanovac, posle dvogodišnje pauze, od 1. oktobra ponovo pokreće rad likovne radionice „In Gogh“. Radionica je namenjena deci od 5 do 15 godina.

Opširnije...

 

Solistički koncert baritona Miloša Radovića

Miloš Radović, proslavljeni bariton iz Kragujevca, u četvrtak 30. septembra u Domu kulture od 20 sati, održaće solistički koncert pod nazivom „Jesen stiže, dunjo moja“.

Opširnije...

 

Završen festival „Kratka forma”

Festival kratkog i mini filma “Kratka forma”, koji je pokrenuo Kulturni centar GornjiMilanovac, povodom 40 godina rada i postojanja, od 17. do 19. septembra, predstavio je stvaralaštvo više od 60 priznatih filmskih autora iz Srbije.  

Opširnije...

 

Festival kratkog i mini filma

Od 17. do 19.septembra u Gornjem Milanovcu biće održan promotivni festival kratkog i mini filma, „Kratka forma“. Festival, na kojem će biti prikazano više od 60 filmova, Kulturni centar Gornji Milanovac organizuje povodom 40 godina rada i postojanja.

Opširnije...

 

Mali majstori "crtaća"

Jovan Tomić i Stevan Marinković, učenici šestog razreda, predstavljali su Gornji Milanovac i Srbiju na 7. Internacionalnom dečjem festivalu animiranog filma. Sedmi IDRAF održan je u Vranju od 20. do 26. avgusta i okupio je decu animatore iz Evropske Unije i susednih država. Manifestacija je organizovana pod pokroviteljstvom Ministarstva kulture Republike Srbije.

Opširnije...

 

Nove vizure - revija filmova „BEL DOCS 2010“

Kulturni centar Gornji Milanovac u sardnji sa organizatorima BEL DOCS-a, od 25. do 29 avgusta u Domu kulture organizuje reviju najzapaženijih filmskih ostvarenja sa 3. Međunarodnog festivala dokumentarnog filma. Pod sloganom „Nove vizure“ na reviji će biti prikazano šest filmskih ostvarenja premijerno prikazanih u Beogradu aprila ove godine. 

Opširnije...

 

Komedija - "Kad umreh onomad"

Posle uspešnih gostovanja na Zlatiboru i u Kruševcu predstava "Kad umreh onomad" Mihaila Kostadinova  i u interpretaciji glumca Ivana Perkovića u utorak 24. avgusta ponovo je izvedena na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner