Hronološka arhiva vesti

Izložba fotografija za Kratku formu

Kulturni centar Gornji Milanovac pretstaviće u petak, 29. septembra u holu Doma kulture izložbu fotografija studenta III godine Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, odsek za kameru.

Opširnije...

 

LE TOUR DE SAX- Treća stanica - Gornji Milanovac

Treća stanica turneje LE TOUR DE SAX, turneje koja obuhvata koncerte u 10 gradova u Srbij je Gornji Milanovac. Koncert je zakazan za petak, 29. septembar u 20:00 sati.

Opširnije...

 

Koncert u čast 30 godina Norveške kuće

Norveško društvo – Srbija, Društvo prijatelja Norveška – Zapadni Balkan i Kulturni centar, u čast obeležavanja 30 godina od izgradnje Norveške kuće u Gornjem Milanovcu, organizuju u petak, 29. septembra koncert norveško – srpskog kamernog orkestra “Prijatno”.

Opširnije...

 

Počinje Četvrti festival "Kratka forma"

Međunarodni festival kratkog filma "Kratka forma", jedan od značajnih svetskih bijenalnih manifestacija u oblasti kratkometražne filmske umetnosti, po četvrti put u Gornjem Milanovcu biće realizovan od 26. septembra do 1. oktobra 2017. godine.

Opširnije...

 

Veče barokne muzike

Trio flauta u sastavu Suzana Maročik, Karolj Maročik i Aleksandar Ružičić, na poziv Kulturnog centra u sredu, 20. septembra u Modernoj galeriji održaće koncert naziva “Veče barokne muzike”.

Opširnije...

 

Slike Olivere Damljanović

Olivera Damljanović, umetnica iz Beograda, koja je dugi niz godina živela u Gornjem Milanovcu, predstaviće u petak, 15 septembra u Galeriji Doma kulture deo svog bogatog umetničkog opusa.

Opširnije...

 

Soba sa pogledom - slike Perice Donkova

Kulturni centar Gornji Milanovac predstaviće u utorak, 12. septembra u Modernoj galeriji izložbu slika iz ciklusa “Soba sa pogledom” akademskog umetnika Perice Donkova.

Otvaranje izložbe je u 19 sati.  

Opširnije...

 

Dokumentarni film: Kraljevski top – Istorija srpske krune

„Kraljevski top-Istorija srpske krune“ je film koji govori o nastanku i dramatičnoj sudbini poslednje srpske krune i pratećih regalija, izlivenih od Voždovog topa iz Prvog srpskog ustanka.

Opširnije...

 

Počeo upis u dečje radionice

Kulturni centar Gornji Milanovac započeo je sa upisom novih članova u Dramsku radionicu i gradski dečiji hor "Raspevani cvetići".

Opširnije...

 

Knjiga „Kosovo, vera i pomirenje“ predstavljena u Nišu

Zbirka eseja o filmu „Enklava“ - „Kosovo, vera i pomirenje“ reditelja i scenariste Gorana Radovanovića, koju su objavili „Nama Film“, Kulturni centar Gornji Milanovac, Dom kulture Studentski grad i Dom kulture Čačak predstavljena je prošle sedmice u Oficirskom domu u Nišu, kao prateći program 52. festivala glumačkih ostvarenja domaćeg igranog filma.

Opširnije...

 

In Gogov - Avgustovski zabavnik

Za svoje najmlađe sugrađane, Kulturni centar u sredu, 30. avgusta od 18:30 sati, na platou ispred Kulturnog centra organizuje In Gogovu likovnu radionicu.

Opširnije...

 

Predstava za decu “Priručnik za zaljubljivanje”

Povodom početka nove školske godine Kulturni centra Gornji Milanovac za sve predškolce i učenike nižih razreda osnovnih škola organizuje u četvrtak, 31. avgusta, na Platou ispred Starog suda dečju pozorišnu predstavu “Priručnik za zaljubljivanje”.

Opširnije...

 

Kamerni hor “Meggido” u Gornjem Milanovcu

Kamerni hor “Meggido” iz Izraela, gost 12. međunarodnog festivala kamernih horova i vokalnih ansambala (Kragujevac, 20. - 24. avgust), sutra će, na poziv Kulturnog centra održati koncert u velikoj sali Doma kulture u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner