Hronološka arhiva vesti

Dečiji filmovi sa festivala Kratka forma

Kulturni centar Gornji Milanovac organizuje u sredu, 7. septembra u Modernoj galeriji projekcije dečijih filmova sa festivala Kratka forma. 

Početak projekcije je u 19 sati.

Opširnije...

 

Tečajevi, kursevi, prekvalifilacije

1. TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Kulturni centar Gornji Milanovac u saradnji sa obrazovnim centrom Akademija Čačak započeo je sa upisom polaznika za tečajeve stranih jezika (engleski, nemački i italijanski).

Opširnije...

 

Počeo upis u radionice

Kulturni centar Gornji Milanovac započeo je sa upisom novih članova u Dramsku radionicu i gradski dečiji hor "Raspevani cvetići".

Opširnije...

 

Kuvarska bajka

Kulturni centar Gornji Milanovac, organizuje u sredu, 31. avgusta, na Platou ispred Moderne galerije dečju, lutka predstavu «Kuvarska bajka» («Kuvarska čarolija») u izvođenju «Pozorištanceta Ćira» iz Beograda.

Opširnije...

 

Marko Kresoja – crtezi i skulpture

Kulturni centar Gornji Milanovac predstavice u utorak, 30. avgusta u Likovnom salonu crteze i skulpture Marka Kresoje, akademskog umetnika iz Beograda.

Opširnije...

 

Minijaturni bijenale 6 – putujuća izložba

U okviru projekta "Minijaturni bijenale 6 – putujuća izložba", koji je podržalo Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, deo postavke Dečjeg bijenala, najavno - prateće manifestacije 13. međunarodnog bijenala umetnosti minijature, od petka 26. avgusta biće izložen u galeriji “Krug" u Petrovcu na Mlavi.

Opširnije...

 

Lajem ne prestajem

Kulturni centar Gornji Milanovac i književno društvo "Zapis" u subotu, 20. avgusta u Parohijskom domu u Pranjanima organizuju promociju humorističko-satirične knjige "Lajem ne prestajem", autorke Ljiljane Bralović.

Opširnije...

 

Preobraženje kod česme

Književno društvo "Zapis" i Kulturni centar u sredu, 19. avgusta od 18:30 sati u Gradskom parku organizujuju petnaesto književno - muzičko veče na Preobraženje.

Opširnije...

 

Dečiji filmovi - izbor sa Kratke forme

Kulturni centar Gornji Milanovac organizuje sutra od 19 sati u Modernoj galriji za svoje najmlađe sugrađane proekciju dečijih filmova sa festivala Kratka forma.

Početak projekcije je u 19 sati.

Opširnije...

 

Neposlušni Ćira

Pozorištance "Ćira" iz Beograda izvešće u sredu, 17. avgusta na Platou ispred Moderne galerije Kulturnog centra lutka predstavu za decu "Neposlušni ćira".

Opširnije...

 

Dodir u vajarskoj umetnosti

Vladimir Zaharijević umetnik iz Kosovske Mitrovice predstaviće u utorak, 16. avgusta u Likovnom salonu izložbu radova iz ciklusa „Dodir vajarske umetnosti“.

Opširnije...

 

Trenutak posle

Milan Nenezić, akademski umetnik iz Beograda predstaviće u sredu, 10. avgusta u Modernoj galeriji Kulturnog centra izložbu slika iz ciklusa "Trenutak posle".

Opširnije...

 

"Veče pod grmom 2016"

Smotra narodnog stvaralaštva "Veče pod grmom", 12. po redu, biće organizovana 9. avgusta u Takovu, na platou ispred Takovskog grma, mesta gde je 1815. godine knez Miloš Obrenović podigao Drugi srpski ustanak, najavljeno je iz gornjomilanovačkog Kulturnog centra.

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner