Hronološka arhiva vesti

Joga radionica

Kulturni centar Gornji Milanovac započeo je upis polaznika u radionicu joge.

Opširnije...

 

Komedija "Perverzije u Čikagu"

Predstava “ Perverzije u Čikagu”, reditelja Dragana Marjanovića, sinoć je (23. novembar) izvedena i na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Pola veka umetničkog stvaralaštva Branka Trifunovića

Branko Branislav Trifunović, umetnik iz Čačka i jedan od osnivača Društva likovnih umetnika "Risim", 50 godina umetničkog rada, obeželiće samostalnom izložbom slika koja će biti predstavljena u četvrtak 25. novembra u 18 sati u Modernoj galeriji Kulturnog centra.

Opširnije...

 

Poezija Dušana R. Ilića sa pratećom izložbom

U Likovnoj galeriji Kulturnog centra u subotu 6. novembra predstavljena je knjiga poezije Dušana R. Ilića "Nemiri, spokoj". Knjigu je u prisustvu brojnih gosti i poštovalaca književnog i likovnog stvaralaštva Dušana Ilića predstavio Miodrag Glire Daničić, novinar i publicista.

Opširnije...

 

"Šole" - knjiga o Milutinu Šoškiću

U velikoj sali Doma kulture u Gornjem Milanovcu u petak 5. novembra održana je promocija knjige "Šole", autora Vanje Bulića, koja je posvećena  proslavljenom golmanu Partizana i reprezentacije Jugoslavije Milutinu Šoškiću.

Opširnije...

 

“Nangijala – grad po meri dece” raste na Sajmu knjiga

Polaznici likovnog ateljea “In Gogh” Kulturnog centra Gornji Milanovac, 29. oktobra na Sajmu knjiga u Beogradu, uzeli su učešće u radionici švedskog umetnika Matsa Lindberga na izgradnji “Grada po meri dece”, od materijala za reciklažu. Projekat se realizuje pod patronatom Švedske – počasnog gosta 55. Sajma knjiga u Beogradu.

Opširnije...

 

Završen Kids fest

Projekcijom animiranog filma „Magična vrteška“, koji potpisuju britanski majstori animacije i norveškog igranog filma “Tvigson”, sinoć je u Gornjem Milanovcu završena revija filmova sa 6. Kids festa.

Opširnije...

 

Karlovačko bdenje duše

Projekcijom filmova iz “Kinoteke Bdenja duše” u Gornjem Milanovcu večeras će (22. oktobar), započeti četvrta filmska manifestacija "Bdenje duše". Festival se od 22. do 24. oktobra priređuje u Sremskim Karlovcima , a simltane projekcije organizuju se u Gornjem Milanovcu i Baču.

Opširnije...

 

Nangijala – grad po meri dece

Polaznici likovnog ateljea “In Gogh” Kulturnog centra Gornji Milanovac, 29. oktobra na Sajmu knjiga u Beogradu, uzeće učešće u radionici švedskog umetnika Matsa Lindberga na izgradnji “Grada po meri dece”. Projekat se realizuje pod patronatom Švedske – počasnog gosta ovogodišnjeg Sajma knjiga.

Opširnije...

 

Kids fest - Magično putovanje u svet filma

Dečiji filmski festival - Kids fest, koji se već šestu godinu sa uspehom održava u Beogradu i gradovima širom Srbije, ove godine će zahvaljujući Kulturnom centru i MegaCom Filmu iz Beograda, od 25. do 28. oktobra biti predstavljen i deci Gornjeg Milanovca.

Opširnije...

 

Komedija "Lovci na miraz"

Predstava “Lovci na miraz”, scenariste i reditelja Rada Vukotića, sinoć je (14. oktobar) predpremijerno izvedena na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Izložba ručnog tkanja

Kulturni centar i Turistička organizacija opštine Gornji Milanovac početkom oktobra u Likovnoj galeriji su predstavili prodajnu izložbu unikatnih odevnih predmeta izrađenih tradicionalnom tehnikom ručnog tkanja.

Opširnije...

 

Zapleši svete...

Koncertom plesnog kluba “Domingo”, koji je održan u četvrtak 7. oktobra u sali Doma kulture upotpunjen je program obeležavanja „Dečje nedelje“ u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner