Hronološka arhiva vesti

Izložba: "Intuicija i spontanost"

Kulturni centar Gornji Milanovac sinoć je (28. februar) u Likovnoj galeriji predstavio stvaralaštvo dece - polaznika likovne radionice "In Gogh".

Opširnije...

 

Monodrama: “Poslednja šansa”

Monodrama “Poslednja šansa” u interpretaciji Suzane Petričević sinoć (25.februar) je izvedena na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu. Gost predstave bila je autor teksta Mirjana Bobić Mojsilović.

Opširnije...

 

Ponovo radi bioskop u Gornjem Milanovcu

Posle višegodišnje pauze, bioskopska publika od iduće sedmice ponovo će u Gornjem Milanovcu moći da uživa u filmskim projekcijama.

Opširnije...

 

"Parče noći" ponovo na sceni

Komad Đorđa Milosavljevića „Parče noći“, u izvođenju glumaca Milanovačkog pozorišta i u režiji Branka Kneževića sinoć je ponovo izveden na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Ah, ta ljubav!?

Radoš Marković, pesnik iz Gornjeg Milanovca i član KD "Zapis" u četvrtak 10. februara u Modernoj galeriji Kulturnog centra priređuje književno-poetsko veče naziva "Ah, ta ljubav!?". Veče ljubavne poezije upotpuniće, gosti milanovačkog poete, pesnici Olivera Olja Cupać i Boško Lomović.

Početak programa je u 19:30 sati.

Opširnije...

 

Viva la musica

Nenad Jovanović, student četvrte godine Fakulteta muzičke umetnosti, odsek violina i član orkestra Opere Narodnog pozorišta u Beogradu, sinoć je u Modernoj galeriji Kulturnog centra održao deseti solistički koncert.

Opširnije...

 

"Porfirogeneza" i u februaru na sceni Doma kulture

Zbog velikog interesovanja, glumci Milanovačkog pozorišta, u petak 4. i četvrtak 24. februara od 20 sati na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu će ponovo izvesti predstavu „Porfirogeneza“.

Opširnije...

 

Univerzalna apstrakcija

U Modernoj galeriji Kulturnog centra u Gornjem Milanovcu u četvrtak, 27. januara predstavljena je izložba radova od keramike Jovane Čavorović, umetnice iz Gornjeg Milanovca.

Opširnije...

 

Kurs za vođenje poslovnih knjiga i tečaj stranih jezika

Kulturni centar Gornji Milanovac vrši upis zainteresovanih polaznika za tečajeve stranih jezika. (engleski, francuski i italijanski) za učenike i odrasle. Tečajevi obuhvataju početni jedan i dva, odnosno srednji jedan i dva kurs engleskog, francuskog i italijanskog jezika.

Opširnije...

 

Muzička radionica

Kulturni centar Gornji Milanovac započeo je upis polaznika u Muzičku radionicu.

Radionica je osmišljena po principu modernih muzičkih školica, u kojoj deca uzrasta od 6 do 10 godina, kroz igru, najpre integrišu doživljavanje osnovnih muzičkih elemenata: tempa, dinamike, visine i boje tona, karaktera i emocionalnog konteksta muzike, a kasnije stiču i prva iskustva u pisanju, čitanju i izražavanju muzičke notacije kroz odabrani instrument (violina i klavir).

Opširnije...

 

Izložba radova od keramike Jovane Čavorović

U Modernoj galeriji Kulturnog centra u četvrtak, 27. januara će biti predstavljena izložba radova od keramike Jovane Čavorović, umetnice iz Gornjeg Milanovca. Postavku čine radovi nastali na zavrsnoj godini studija FPU u Beogradu i na 45. Smotri umetnosti ˝Mermer i zvuci˝.

Otvaranje izložbe je u 18 sati.

Opširnije...

 

Izložba unikatnih odevnih predmeta u Likovnoj galeriji

Kulturni centar Gornji Milanovac i Udruženje za očuvanje i razvoj ručnog tkanja „Izvorje“ pri Etnografskom muzeju iz Beograda u četvrtak 13. januara u Likovnoj galeriji predstavili su izložbu unikatnih odevnih predmeta izrađenih tradicionalnom tehnikom ručnog tkanja.

Opširnije...

 

Izložba „Izvorja“ u Gornjem Milanovcu

Kulturni centar Gornji Milanovac i Udruženje za očuvanje i razvoj ručnog tkanja „Izvorje“ u četvrtak 13. januara u Likovnoj galeriji predstaviće izložbu unikatnih odevnih predmeta, koje su članice Udruženja pri Etnografskom muzeju u Beogradu izradile tradicionalnom tehnikom ručnog tkanja.

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner