Hronološka arhiva vesti

Promocija knjige „Gospođa zna kako“

Knjiga „Gospođa zna kako - sve ono o čemu raspuštenice ćute“, autorke Jelene D. Mihailović – Lene biće predstavljena u petak 29. jula u 20 sati u Modernoj galeriji Kulturnog centra.

Opširnije...

 

Muzika za sve

Kulturni centar u saradnji sa orkestrima i grupama iz Gornjeg Milanovca, od 18. do 30. jula, na trgu kneza Mihaila, organizuje nastupe poznatijih milanovačkih muzičkih sastava.

Opširnije...

 

Likovna i filmska kolonija na Savincu

Izložbom 17. saziva Likovne kolonije „Mina Vukomanović – Karadžić“, koja je sinoć (12. jul) predstavljena u Modernoj galeriji Kulturnog centra, zvanično je počela sa radom ovogodišnja Likovna manifestacija na Savincu.

Opširnije...

 

U susret 18. Likovnoj koloniji "Mina Vukomanović Karadžić"

Kulturni centar Gornji Milanovac privodi kraju pripreme oko realizacije 18. Likovne kolonije „Mina Vukomanović Karadžić“. Kolonija će tradicionalno biti organizovana na Savincu od 12. do 20 jula, a učešće na manifestaciji potvrdilo je šest priznatih umetnika iz Srbije i Republike Srpske.  

Opširnije...

 

"Blow-up" - fotografije Ivana Arsenijevića

Ivan Arsenijević, priznati umetnik iz Kragujevca sinoć je u Likovnoj galeriji Kulturnog centra predstavio izložbu fotografija pod nazivom "Blow Up".

Opširnije...

 

Likovna radionica "In Gogh" - godišnja izložba

Kulturni centar Gornji Milanovac predstavio je sinoć u Galeriji Doma kulture izložbu radova dece - polaznika likovne radionice "In Gogh".

Opširnije...

 

Predstava: Ko je ovde idiot?

Glumci Milan Kalinić i Srđan Ivanović sinoć su (23. jun) na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu, pred više od 200 posetilaca izveli hit predstavu "Ko je ovde idiot?".

Opširnije...

 

Koncert polaznika plesnih škola Kulturnog centra

Polaznici Baletskog studija i Plesnog kluba „Domingo“ u petak 24. juna od 19 sati u Domu kulture održaće zajednički koncert - redovnu godišnju prezentaciju svoga rada.

Opširnije...

 

Koncert učenika Muzičke škole "Dr Vojislav Vučković"

Učenici Muzičke škole "Dr Vojislav Vučković" iz Čačka, odeljenje u Gornjem Milanovcu, u petak 17. juna u Modernoj galeriji Kulturnog centra održali su tradicionalni godišnji koncert.

Opširnije...

 

Predstavljena knjiga priča sa petog izdanja međunarodnog festivala "Kikinda Short"

Knjiga "Peta strana svetače: priče", u kojoj su objavljene kratke priče učesnika sa 5. Međunarodnog festivala KIKINDA SHORT STORY, predstavljena je u sredu 8. juna u Modernoj galeriji Kulturnog centra.

Opširnije...

 

"Više od forme" izložba u Likovnoj galeriji

Kulturni centar Gornji Milanovac u utorak 07. juna u Likovnoj galeriji predstavio je izložbu skulptura "Više od forme" grupe vajara iz zemalja regiona - Crne Gore, Slovenije, BiH, Makedonije, Bugarske, Mađarske, Rumunije i Srbije.

Opširnije...

 

Književno-poetsko veče posvećeno Silviji Pavić

Književno-poetsko veče

posvećeno

SILVIJI PAVIĆ

 

Četvrtak, 2. jun 2011.

u 19 sati

Muzej rudničko-takovskog kraja

 

Opširnije...

 

Izlozba ikona - Goran Stefanović

Izložba ikona Gorana Stefanovića

04. juna 2011.

od 19 sati

GALERIJA ZADUŽBINE ŽILOVIĆ

VRAĆEVŠNICA

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner