Hronološka arhiva vesti

Humanitarna predstava: “Jedan sluga, a dva gospodara”

Dečja scena gradskog pozorišta iz Smederevske Palanke, na poziv Kulturnog centra i Kola srpskih sestara u sredu 6. aprila na sceni Doma kulture u humanitarne svrhe je izvela predsatvu "Jedan sluga, a dva gospodara", po motivima čuvenog italijanskog komediografa Karla Goldonija, a u adaptaciji reditelja MIlorada Mihailovića.

Opširnije...

 

Sedma "Makljanijada"

Redovna godišnja manifestacija posvećena čuvenom milanovačkom šaljivdžiji i lažovu Branku Petroviću Makljanu održaće se sedmi put u petak, 1. aprila od 19 sati u Gradskoj kafani.

Opširnije...

 

"Umetnost i papir "- izložba Slobodanke Marjanović

Slobodanka Marjanović, umetnica iz Gornjeg Milanovca u četvrtak 31. marta u Likovnoj galeriji Kulturnog centra predstaviće radove od papira. Deo postavke su i umetnička dela nastala u okviru međunarodnih simpozijuma „Umetnost i papir“ organizovanih 2009. i 2010. godine u Čačku.

Opširnije...

 

Deo postavke Minijaturnog bijenala od utorka u Čačku

Deo postavke 3. Mini bijenala (Dečji bijenale), predstavljen prošle godine u okviru prateće manifestacije 10. Međunarodnog bijenala umetnosti minijature u utorak 22. marta biće izložen u galeriji Doma kulture u Čačku.

Opširnije...

 

"Montevideo" ponovo u Gornjem Milanovcu

Film „Montevideo, Bog te video”, reditelja Dragana Bjelogrlića, na bioskopskom repertoaru Kulturnog centra ponovo će biti 21, 22. i 23. marta od 19 sati.

Opširnije...

 

Komedija "Moja tri anđela"

"Moja tri anđela", komedija Sema i Bele Spevak, u izvođenju glumaca Omladinske scene Kulturnog centra i u režiji Mihaila Kostadinova, u sredu 16. marta od 20 sati reprizno će biti izvedena na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Hitman & Soulcage

Balkanska hardcor-punk legemda Hitman u petak 18. marta u 21:30 sati nastupiće u kafe-klubu „Modesti Blais“ u Gornjem Milanovcu. Lokalna podrška biće mu grupa „Soulcage“.

Koncert pomaže Kulturni centar Gornji Milanovac. Cena ulaznice je 150 dinara.

Opširnije...

 

„Veče sa Mona Lizom“

Muzika, slikarstvo, poezija – „Veče sa Mona Lizom“ naziv je programa koji će, povodom, Dana žena, u ponedeljak 7. marta biti predstavljen u Modernoj galeriji Kulturnog centra. U programu će nastupiti Milan Bojović i gosti: Velimir Đurović, Dara Radojević, Radoš Gačič, Branko Nikolić, Boris Lazović, Dr Božidar Obradović, Tomislav Karadžić i drugi.

Početak programa je u 18:30 sati.

Opširnije...

 

Izložba: "Intuicija i spontanost"

Kulturni centar Gornji Milanovac sinoć je (28. februar) u Likovnoj galeriji predstavio stvaralaštvo dece - polaznika likovne radionice "In Gogh".

Opširnije...

 

Monodrama: “Poslednja šansa”

Monodrama “Poslednja šansa” u interpretaciji Suzane Petričević sinoć (25.februar) je izvedena na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu. Gost predstave bila je autor teksta Mirjana Bobić Mojsilović.

Opširnije...

 

Ponovo radi bioskop u Gornjem Milanovcu

Posle višegodišnje pauze, bioskopska publika od iduće sedmice ponovo će u Gornjem Milanovcu moći da uživa u filmskim projekcijama.

Opširnije...

 

"Parče noći" ponovo na sceni

Komad Đorđa Milosavljevića „Parče noći“, u izvođenju glumaca Milanovačkog pozorišta i u režiji Branka Kneževića sinoć je ponovo izveden na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Ah, ta ljubav!?

Radoš Marković, pesnik iz Gornjeg Milanovca i član KD "Zapis" u četvrtak 10. februara u Modernoj galeriji Kulturnog centra priređuje književno-poetsko veče naziva "Ah, ta ljubav!?". Veče ljubavne poezije upotpuniće, gosti milanovačkog poete, pesnici Olivera Olja Cupać i Boško Lomović.

Početak programa je u 19:30 sati.

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner