Hronološka arhiva vesti

Veče šlagera

Zoran Simović, gornjomilanovački kantautor i aforističar u četrtak i petak, 8. i 9. septembra na platou ispred Kulturnog centra organizuje veče šlagera.

Početak programa je u 18 sati.

Opširnije...

 

Dečiji filmovi sa festivala Kratka forma

Kulturni centar Gornji Milanovac organizuje u sredu, 7. septembra u Modernoj galeriji projekcije dečijih filmova sa festivala Kratka forma. 

Početak projekcije je u 19 sati.

Opširnije...

 

Tečajevi, kursevi, prekvalifilacije

1. TEČAJEVI STRANIH JEZIKA

Kulturni centar Gornji Milanovac u saradnji sa obrazovnim centrom Akademija Čačak započeo je sa upisom polaznika za tečajeve stranih jezika (engleski, nemački i italijanski).

Opširnije...

 

Počeo upis u radionice

Kulturni centar Gornji Milanovac započeo je sa upisom novih članova u Dramsku radionicu i gradski dečiji hor "Raspevani cvetići".

Opširnije...

 

Kuvarska bajka

Kulturni centar Gornji Milanovac, organizuje u sredu, 31. avgusta, na Platou ispred Moderne galerije dečju, lutka predstavu «Kuvarska bajka» («Kuvarska čarolija») u izvođenju «Pozorištanceta Ćira» iz Beograda.

Opširnije...

 

Marko Kresoja – crtezi i skulpture

Kulturni centar Gornji Milanovac predstavice u utorak, 30. avgusta u Likovnom salonu crteze i skulpture Marka Kresoje, akademskog umetnika iz Beograda.

Opširnije...

 

Minijaturni bijenale 6 – putujuća izložba

U okviru projekta "Minijaturni bijenale 6 – putujuća izložba", koji je podržalo Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, deo postavke Dečjeg bijenala, najavno - prateće manifestacije 13. međunarodnog bijenala umetnosti minijature, od petka 26. avgusta biće izložen u galeriji “Krug" u Petrovcu na Mlavi.

Opširnije...

 

Lajem ne prestajem

Kulturni centar Gornji Milanovac i književno društvo "Zapis" u subotu, 20. avgusta u Parohijskom domu u Pranjanima organizuju promociju humorističko-satirične knjige "Lajem ne prestajem", autorke Ljiljane Bralović.

Opširnije...

 

Preobraženje kod česme

Književno društvo "Zapis" i Kulturni centar u sredu, 19. avgusta od 18:30 sati u Gradskom parku organizujuju petnaesto književno - muzičko veče na Preobraženje.

Opširnije...

 

Dečiji filmovi - izbor sa Kratke forme

Kulturni centar Gornji Milanovac organizuje sutra od 19 sati u Modernoj galriji za svoje najmlađe sugrađane proekciju dečijih filmova sa festivala Kratka forma.

Početak projekcije je u 19 sati.

Opširnije...

 

Neposlušni Ćira

Pozorištance "Ćira" iz Beograda izvešće u sredu, 17. avgusta na Platou ispred Moderne galerije Kulturnog centra lutka predstavu za decu "Neposlušni ćira".

Opširnije...

 

Dodir u vajarskoj umetnosti

Vladimir Zaharijević umetnik iz Kosovske Mitrovice predstaviće u utorak, 16. avgusta u Likovnom salonu izložbu radova iz ciklusa „Dodir vajarske umetnosti“.

Opširnije...

 

Trenutak posle

Milan Nenezić, akademski umetnik iz Beograda predstaviće u sredu, 10. avgusta u Modernoj galeriji Kulturnog centra izložbu slika iz ciklusa "Trenutak posle".

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner