Hronološka arhiva vesti

Predstava za decu “Bajka o ribaru i ribici”

Pozorište lutaka “Pinokio” iz Beograda izvešće u sredu, 25. oktobra za decu predškolskog uzrasta predstavu “Bajka o ribaru i ribici”. Predstava će biti izvedena na sceni velike sale Kulturnog centra.

Opširnije...

 

Komedija: "Zabranjeno voće"

Komedija „Zabranjeno voće“, praizvedba komada „I rusteghi“, jednog od najvećih komediografa u istoriji pozorišta, Karla Goldonija, u četvrtak, 26. oktobra biće izvedena u Velikoj sali Kulturnog centra u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Zapisovi lirski krugovi 2017

Književno društvo "Zapis" u saradnji sa bibliotekom "Braća Nastasijević" i Kulturnim centrom u subotu, 21. oktobra organizuje završno veče manifestacije "Zapisovi lirski krugovi 2017".

Opširnije...

 

Ponešto - pošteno

Zoran Simović, gornjomilanovački aforističar u petak, 20. oktobra od 18 sati na platou ispred Kulturnog centra (Stari sud) predstaviće novi satirično – muzički kabare naziva "Ponešto – pošteno".

Opširnije...

 

Slike i akvareli Miljane Drašković

Kulturni centar Gornji Milanovac i kompanija “Rudnik i flotacija” Rudnik, predstaviće u petak, 20. oktobra u Galeriji Doma kulture na Rudniku izložbu slika i akvarela Miljane Drašković, umetnice iz Užica.  

Opširnije...

 

Koncert učenika solo pevanja - klasa prof. Maje Đokić

Muzička škola "Dr Vojislav Vučković" iz Beograda priređuje u utorak, 17. oktobra u Modernoj galeriji koncert solo pevača – klase prof. Maje Đokić.

Opširnije...

 

Slike, akvareli i objekti Slobodana Jelesijevića

Kulturni centar Gornji Milanovac predstaviće u četvrtak, 12. oktobra u Modernoj galeriji izložbu "Slike, akvareli i objekti" prof. Slobodana Jelesijevića, priznatog umetnika i dizajnera iz Gornjeg Milanovca.

Opširnije...

 

Stigao prvi rad na Bijenale

Nepunih sedam dana od kako je objavljen konkurs za 14. međunarodni bijenale umetnosti minijature, na adresu Kulturnog centra Gornji Milanovac danas je stigao i prvi rad.

Opširnije...

 

Održan 45. sabor narodnog stvaralaštva Srbije

Gornji Milanovac je u nedelju, 1. oktobra bio prestonica narodne umetnosti. Ova manifestacija, duha, kulture i tradicije po prvi put je realizovana u gradu pod Rudnikom.

Opširnije...

 

Nagrade Četvrtog međunarodnog festivala kratkog filma Kratka forma

Proglašenjem najboljih filmskih ostvarenja predstavljenih na Kratkoj formi, žavršen je Četvrti međunarodni festival kratkog filma u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Izložba slika i rukotvorina na Rudniku

Udruženje stvaralaca likovne i primenjene umetnosti i tradicionalnih zanata "Rudnički vidici" u Domu kulture na Rudniku, od 2. do 12. oktobra predstaviće umetničke radove svojih članova.

Opširnije...

 

Dečja nedelja u Gornjem Milanovcu

Gornji Milanovac se i ove godine pridružuje obeležavanju “Dečje nedelje“ koja će, od 2 do 8. oktobra u brojnim gradovima Srbije biti ispunjena mnogobrojnim zabavnim, sportskim i edukativnim sadržajima.

Opširnije...

 

45. Sabor narodnog stvaralaštva Srbije – Gornji Milanovac

Gornji Milanovac će u nedelju, 1. oktobra biti prestonica narodne umetnosti. Ova manifestacija, duha, kulture i tradicije po prvi put biće realizovana u gradu pod Rudnikom.

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner