Hronološka arhiva vesti

Konkurs za “Raspevane cvetiće”

Dečiji hor Kulturnog centra “Raspevani cvetići” upisuje nove članove predškolskog I osnovnoškolskog uzrasta.

Opširnije...

 

U susret filmskom festivalu

Međunarodni festival kratkog filma “Kratka forma”, jedan od značajnih svetskih bijenalnih manifestacija u oblasti kratkometražne filmske umetnosti, biće organizovan od 26. septembra do 1. oktobra 2017. godine.

Opširnije...

 

Objekti i crteži Bože Plazinića

Božidar Boža Plazinić, umetnik iz Čačka predstaviće u četvrtal 19. januara u Likovnom salonu Kulturnog centra izložbu objekata i crteža iz opusa "Nojeva barka".

Opširnije...

 

Akvareli i crteži Anđele Milošević

U Modernoj galeriji Kulturnog centra u sredu 18. januara biće predstavljena izložba crteža i akvarela Anđele Milošević, akademskog umetnika iz Vinče kod Beograda.

Opširnije...

 

Koncert Slavena Balaća

Slaven Balać, trinaestogodišnjak iz Novog Sada, umetnik na klarinetu koji iza sebe ima više od stotinu nastupa i koji uveliko dobija ponude za studiranje na raznim koledžima i akademijama u inostranstvu u utorak, 17. januara, na poziv Kulturnog centra i u pratnji Melite Benčić, pijanistkinje, održaće koncert i u Gornjem Milanovcu (Moderna galerija).

Opširnije...

 

Filmsko "Bdenje duše"

Kulturni centar Gornji Milanovac organizuje u sredu i četvrtak (11. i 12. januar) u Modernoj galeriji projekcije kratkih i dokumentarnih filmova koji su proteklih godina predstavljeni u Sremskim Karlovcima na manifestaciji "Bdenje duše".

Opširnije...

 

Doček na Gradskom trgu

Opština Gornji Milanovac, Klub privrednika i Kulturni centar, u subotu, 31. decembra na Trgu kneza Mihaila organizuju doček Nove godine.

Opširnije...

 

Čarobnjak iz Oza

Polaznici Dramske radionice Kulturnog centra u četvrtak i petak (29 i 30 decembar) u sali Gimnazije "Takovski ustanak" izvešće predstavu "Čarobnjak iz Oza".

Opširnije...

 

Svetovne i duhovne veze Srbije i Rusije

Društvo srpsko - ruskog prijateljstva "Takovo" i Kulturni centar Gornji Milanovac organizuju u petak, 23. decembra u Modernoj galeriji tribinu na temu "Svetovne i duhovne veze Srbije i Rusije".

Opširnije...

 

Godišnja izložba polaznika radionice „Zvezda-Helios“

Kompanija „Zvezda – Helios“ i Kulturni centar predstaviće u ponedeljak, 26. decembra u Likovnom salonu izložbu radova polaznika slikarske radionice „Zvezda-Helios“.

Opširnije...

 

Minijaturni bijenale putuje na Rudnik

Projekat "Minijaturni bijenale 6 – putujuća izložba", podržan od Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, posle promocija u Petrovcu na Mlavi, Novom Pazaru, Jagodini, Kniću, Kragujevcu, ali i drugim gradovima Srbije, u utorak, 20. decembra biće predstavljen i deci Rudnika.

Opširnije...

 

Koncert sećanja

Povodom deset godina od smrti dr Bose Jovanović, Konstantin Kojo Satirovski sa Force Beass Ansamblom, organizuje veliki koncert popularne klasične i džez muzike za svoje Rudničane i sve one koji su voleli i poštovali legendarnu doktorku Bosu.

Opširnije...

 

Promocija zbornika "Šesnaesti god"

Književno društvo "Zapis" i Kulturni centar Gornji Milanovac organizuju u subotu, 17. decembra u Modernoj galeriji književno veče povodom predstavljanja zbornika "Šesnaesti god".

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner