Hronološka arhiva vesti

Izložba "Srbija i Srbi na filmu u Prvom svetskom ratu"

Izložba reprodukovanih fotografija i kadrova filmova koji pokazuju Srbiju i srpski narod u Prvom svetskom ratu biće predstavljena u utorak, 14. novembra u holu ispred velike sale Kulturnog centra Gornji Milanovac.

Opširnije...

 

Predstava: "Ne može nam niko ništa, jače smo od sudbine"

Pozorišna predstava "Ne može nam niko ništa, jače smo od sudbine" reditelja Alek Rodića u ponedeljak, 13. novembra biće izvedena na sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Izložba: “Radost Evrope”

Nagrađeni radovi sa međunarodnog likovnog konkursa "Radost Evrope 2017" od 8. novembra biće izloženi u Modernoj galeriji Kulturnog centra.

Opširnije...

 

Koncert: Leontina i talenti

Leontina Vukomanović, pevač, kompozitor, tekstopisac, dirigent i rukovodilac dečijeg hora „Čarolija“, bila je gost Kulturnog centra Gornji Milanovac. Prilikom boravka u gradu pod Rudnikom održala je interaktivni muzički program „Leontina i talenti“.

Opširnije...

 

Koncert savremenih klasičnih zvukova

Kulturni centar Gornji Milanovac organizuje u utorak, 7. novembra u Modernoj galeriji koncert savremenih klasičnih zvukova koji će održati Stevan Savić, klavir i Nemanja Potparić, harmonika.

Opširnije...

 

Kosmičke minijature

U susret Međunarodnom bijenalu umetnosti minijature, najvećoj i najznačajnijoj svetskoj manifestaciji posvećenoj umetnosti malog formata, koja će aprila iduće godine po 14. put biti organizovana u Gornjem Milanovcu, danas je u Modernoj galeriji Kulturnog centra predstavljena izložba "Kosmičke minijature Zorana Stošića Vranjskog".

Opširnije...

 

Predstava za decu “Bajka o ribaru i ribici”

Pozorište lutaka “Pinokio” iz Beograda izvešće u sredu, 25. oktobra za decu predškolskog uzrasta predstavu “Bajka o ribaru i ribici”. Predstava će biti izvedena na sceni velike sale Kulturnog centra.

Opširnije...

 

Komedija: "Zabranjeno voće"

Komedija „Zabranjeno voće“, praizvedba komada „I rusteghi“, jednog od najvećih komediografa u istoriji pozorišta, Karla Goldonija, u četvrtak, 26. oktobra biće izvedena u Velikoj sali Kulturnog centra u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Zapisovi lirski krugovi 2017

Književno društvo "Zapis" u saradnji sa bibliotekom "Braća Nastasijević" i Kulturnim centrom u subotu, 21. oktobra organizuje završno veče manifestacije "Zapisovi lirski krugovi 2017".

Opširnije...

 

Ponešto - pošteno

Zoran Simović, gornjomilanovački aforističar u petak, 20. oktobra od 18 sati na platou ispred Kulturnog centra (Stari sud) predstaviće novi satirično – muzički kabare naziva "Ponešto – pošteno".

Opširnije...

 

Slike i akvareli Miljane Drašković

Kulturni centar Gornji Milanovac i kompanija “Rudnik i flotacija” Rudnik, predstaviće u petak, 20. oktobra u Galeriji Doma kulture na Rudniku izložbu slika i akvarela Miljane Drašković, umetnice iz Užica.  

Opširnije...

 

Koncert učenika solo pevanja - klasa prof. Maje Đokić

Muzička škola "Dr Vojislav Vučković" iz Beograda priređuje u utorak, 17. oktobra u Modernoj galeriji koncert solo pevača – klase prof. Maje Đokić.

Opširnije...

 

Slike, akvareli i objekti Slobodana Jelesijevića

Kulturni centar Gornji Milanovac predstaviće u četvrtak, 12. oktobra u Modernoj galeriji izložbu "Slike, akvareli i objekti" prof. Slobodana Jelesijevića, priznatog umetnika i dizajnera iz Gornjeg Milanovca.

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner