Hronološka arhiva vesti

Koncert učenika solo pevanja - klasa prof. Maje Đokić

Muzička škola "Dr Vojislav Vučković" iz Beograda priređuje u utorak, 17. oktobra u Modernoj galeriji koncert solo pevača – klase prof. Maje Đokić.

Opširnije...

 

Slike, akvareli i objekti Slobodana Jelesijevića

Kulturni centar Gornji Milanovac predstaviće u četvrtak, 12. oktobra u Modernoj galeriji izložbu "Slike, akvareli i objekti" prof. Slobodana Jelesijevića, priznatog umetnika i dizajnera iz Gornjeg Milanovca.

Opširnije...

 

Stigao prvi rad na Bijenale

Nepunih sedam dana od kako je objavljen konkurs za 14. međunarodni bijenale umetnosti minijature, na adresu Kulturnog centra Gornji Milanovac danas je stigao i prvi rad.

Opširnije...

 

Održan 45. sabor narodnog stvaralaštva Srbije

Gornji Milanovac je u nedelju, 1. oktobra bio prestonica narodne umetnosti. Ova manifestacija, duha, kulture i tradicije po prvi put je realizovana u gradu pod Rudnikom.

Opširnije...

 

Nagrade Četvrtog međunarodnog festivala kratkog filma Kratka forma

Proglašenjem najboljih filmskih ostvarenja predstavljenih na Kratkoj formi, žavršen je Četvrti međunarodni festival kratkog filma u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Izložba slika i rukotvorina na Rudniku

Udruženje stvaralaca likovne i primenjene umetnosti i tradicionalnih zanata "Rudnički vidici" u Domu kulture na Rudniku, od 2. do 12. oktobra predstaviće umetničke radove svojih članova.

Opširnije...

 

Dečja nedelja u Gornjem Milanovcu

Gornji Milanovac se i ove godine pridružuje obeležavanju “Dečje nedelje“ koja će, od 2 do 8. oktobra u brojnim gradovima Srbije biti ispunjena mnogobrojnim zabavnim, sportskim i edukativnim sadržajima.

Opširnije...

 

45. Sabor narodnog stvaralaštva Srbije – Gornji Milanovac

Gornji Milanovac će u nedelju, 1. oktobra biti prestonica narodne umetnosti. Ova manifestacija, duha, kulture i tradicije po prvi put biće realizovana u gradu pod Rudnikom.

Opširnije...

 

Izložba fotografija za Kratku formu

Kulturni centar Gornji Milanovac pretstaviće u petak, 29. septembra u holu Doma kulture izložbu fotografija studenta III godine Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, odsek za kameru.

Opširnije...

 

LE TOUR DE SAX- Treća stanica - Gornji Milanovac

Treća stanica turneje LE TOUR DE SAX, turneje koja obuhvata koncerte u 10 gradova u Srbij je Gornji Milanovac. Koncert je zakazan za petak, 29. septembar u 20:00 sati.

Opširnije...

 

Koncert u čast 30 godina Norveške kuće

Norveško društvo – Srbija, Društvo prijatelja Norveška – Zapadni Balkan i Kulturni centar, u čast obeležavanja 30 godina od izgradnje Norveške kuće u Gornjem Milanovcu, organizuju u petak, 29. septembra koncert norveško – srpskog kamernog orkestra “Prijatno”.

Opširnije...

 

Raspisan konkurs za 14. međunarodni bijenale umetnosti minijature

Kulturni centar Gornji Milanovac raspisao je konkurs za učešće na 14. međunarodnom bijenalu umetnosti minijature. Otvaranje izlozbe je predviđeno za 23. april 2018. godine. Rok za dostavljanje radova je 20. novembar 2017. godine.

Opširnije...

 

Počinje Četvrti festival "Kratka forma"

Međunarodni festival kratkog filma "Kratka forma", jedan od značajnih svetskih bijenalnih manifestacija u oblasti kratkometražne filmske umetnosti, po četvrti put u Gornjem Milanovcu biće realizovan od 26. septembra do 1. oktobra 2017. godine.

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner