Hronološka arhiva vesti

Doček na Gradskom trgu

Opština Gornji Milanovac, Klub privrednika i Kulturni centar, u subotu, 31. decembra na Trgu kneza Mihaila organizuju doček Nove godine.

Opširnije...

 

Čarobnjak iz Oza

Polaznici Dramske radionice Kulturnog centra u četvrtak i petak (29 i 30 decembar) u sali Gimnazije "Takovski ustanak" izvešće predstavu "Čarobnjak iz Oza".

Opširnije...

 

Svetovne i duhovne veze Srbije i Rusije

Društvo srpsko - ruskog prijateljstva "Takovo" i Kulturni centar Gornji Milanovac organizuju u petak, 23. decembra u Modernoj galeriji tribinu na temu "Svetovne i duhovne veze Srbije i Rusije".

Opširnije...

 

Godišnja izložba polaznika radionice „Zvezda-Helios“

Kompanija „Zvezda – Helios“ i Kulturni centar predstaviće u ponedeljak, 26. decembra u Likovnom salonu izložbu radova polaznika slikarske radionice „Zvezda-Helios“.

Opširnije...

 

Minijaturni bijenale putuje na Rudnik

Projekat "Minijaturni bijenale 6 – putujuća izložba", podržan od Ministarstvo kulture i informisanja Republike Srbije, posle promocija u Petrovcu na Mlavi, Novom Pazaru, Jagodini, Kniću, Kragujevcu, ali i drugim gradovima Srbije, u utorak, 20. decembra biće predstavljen i deci Rudnika.

Opširnije...

 

Koncert sećanja

Povodom deset godina od smrti dr Bose Jovanović, Konstantin Kojo Satirovski sa Force Beass Ansamblom, organizuje veliki koncert popularne klasične i džez muzike za svoje Rudničane i sve one koji su voleli i poštovali legendarnu doktorku Bosu.

Opširnije...

 

Promocija zbornika "Šesnaesti god"

Književno društvo "Zapis" i Kulturni centar Gornji Milanovac organizuju u subotu, 17. decembra u Modernoj galeriji književno veče povodom predstavljanja zbornika "Šesnaesti god".

Opširnije...

 

Beše moje - žal za mladost

Glumci teatra "Mar – Pet Arta" iz Niša u petak, 16. decembra na sceni Gimnazije "Takovski ustanak" izvešće predstavu “Beše moje: Koštana - žal za mladost” urađenu prema tekstu Bore Stankovića.

Opširnije...

 

Koncert: Varoški tamburaši

Orkestar “Varoški tamburaši” iz Nove Varoši u četvrtak, 15. decembara u Svečanoj sali Gimnazije "Takovski ustanak" održaće koncert.

Opširnije...

 

In Gogov zabavnik

Kulturni centar Gornji Milanovac organizuje u sredu, 14. decembra u Modernoj galeriji Likovnu radionicu u kojoj će deca uz podršku svojih roditelja i polaznika likovne radionice moći da crtaju, slikaju, ili izrađuju figure od papira.

Opširnije...

 

Izložba fotografija u Likovnom salonu

Kulturni centar Gornji Milanovac predstaviće u utorak, 13. decembra u Likovnom salonu zajedničku izložbu fotografija akademskih umetnik Jejene P. Tomašević i Aleksandara Zarića.

Opširnije...

 

Trio Perla

Trio "Perla" u sastavu: Bojana Đolović (violina), Vladan Veljković (viola) i Bisera Veljković (klavir) u ponedeljak, 12. decembra održaće koncert u Modernoj galeriji.

Opširnije...

 

Koncert studenata violine

Kulturni centar Gornji Milanovac i Fakultetot muzičke umetnosti u Beogradu, organizuju u petak, 9. decembra u Modernoj galeriji koncert studenata violine, polaznika klase profesora Maje Jokanović.

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner