Hronološka arhiva vesti

Predstava “Zabranjeno voće”

Komedija „Zabranjeno voće“, praizvedba komada „I rusteghi“, jednog od najvećih komediografa u istoriji pozorišta, Karla Goldonija, u četvrtak, 26. oktobra biće izvedena u sceni Doma kulture u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Slike i akvareli Miljane Drašković

Kulturni centar Gornji Milanovac i kompanija “Rudnik i flotacija” Rudnik, predstaviće u petak, 20. oktobra u Galeriji Doma kulture na Rudniku izložbu slika i akvarela Miljane Drašković, umetnice iz Užica.  

Opširnije...

 

Koncert učenika solo pevanja - klasa prof. Maje Đokić

Muzička škola "Dr Vojislav Vučković" iz Beograda priređuje u utorak, 17. oktobra u Modernoj galeriji koncert solo pevača – klase prof. Maje Đokić.

Opširnije...

 

Slike, akvareli i objekti Slobodana Jelesijevića

Kulturni centar Gornji Milanovac predstaviće u četvrtak, 12. oktobra u Modernoj galeriji izložbu "Slike, akvareli i objekti" prof. Slobodana Jelesijevića, priznatog umetnika i dizajnera iz Gornjeg Milanovca.

Opširnije...

 

Stigao prvi rad na Bijenale

Nepunih sedam dana od kako je objavljen konkurs za 14. međunarodni bijenale umetnosti minijature, na adresu Kulturnog centra Gornji Milanovac danas je stigao i prvi rad.

Opširnije...

 

Održan 45. sabor narodnog stvaralaštva Srbije

Gornji Milanovac je u nedelju, 1. oktobra bio prestonica narodne umetnosti. Ova manifestacija, duha, kulture i tradicije po prvi put je realizovana u gradu pod Rudnikom.

Opširnije...

 

Nagrade Četvrtog međunarodnog festivala kratkog filma Kratka forma

Proglašenjem najboljih filmskih ostvarenja predstavljenih na Kratkoj formi, žavršen je Četvrti međunarodni festival kratkog filma u Gornjem Milanovcu.

Opširnije...

 

Izložba slika i rukotvorina na Rudniku

Udruženje stvaralaca likovne i primenjene umetnosti i tradicionalnih zanata "Rudnički vidici" u Domu kulture na Rudniku, od 2. do 12. oktobra predstaviće umetničke radove svojih članova.

Opširnije...

 

Dečja nedelja u Gornjem Milanovcu

Gornji Milanovac se i ove godine pridružuje obeležavanju “Dečje nedelje“ koja će, od 2 do 8. oktobra u brojnim gradovima Srbije biti ispunjena mnogobrojnim zabavnim, sportskim i edukativnim sadržajima.

Opširnije...

 

45. Sabor narodnog stvaralaštva Srbije – Gornji Milanovac

Gornji Milanovac će u nedelju, 1. oktobra biti prestonica narodne umetnosti. Ova manifestacija, duha, kulture i tradicije po prvi put biće realizovana u gradu pod Rudnikom.

Opširnije...

 

Izložba fotografija za Kratku formu

Kulturni centar Gornji Milanovac pretstaviće u petak, 29. septembra u holu Doma kulture izložbu fotografija studenta III godine Fakulteta dramskih umetnosti u Beogradu, odsek za kameru.

Opširnije...

 

LE TOUR DE SAX- Treća stanica - Gornji Milanovac

Treća stanica turneje LE TOUR DE SAX, turneje koja obuhvata koncerte u 10 gradova u Srbij je Gornji Milanovac. Koncert je zakazan za petak, 29. septembar u 20:00 sati.

Opširnije...

 

Koncert u čast 30 godina Norveške kuće

Norveško društvo – Srbija, Društvo prijatelja Norveška – Zapadni Balkan i Kulturni centar, u čast obeležavanja 30 godina od izgradnje Norveške kuće u Gornjem Milanovcu, organizuju u petak, 29. septembra koncert norveško – srpskog kamernog orkestra “Prijatno”.

Opširnije...

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner