Decembar 2017. godine

15. decembar 2017. godine /17:00 i 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: STAR WARS - poslednji Džedaji

Rej je zakoračila u jedan veći svet u „Star Wars – Buđenje Sile“ i nastaviće svoje epsko putovanje s Finom, Poom i Lukom Skajvokerom u sledećem poglavlju Star Wars sage.
U osmoj epizodi Star Warsa, koju je napisao i režirao Rajan Džonson i koja nastavlja priču započetu u filmu „Star Wars – Buđenje Sile“, ponovo ćemo videti Marka Hamila, Keri Fišer, Adama Drajvera, Dejzi Ridli, Džona Bojegu, Oskara Ajzaka, Lupitu Njongo, Domnala Glisona, Entonija Danijelsa, Gvendolin Kristi i Endija Serkisa. Novi članovi ekipe uključuju oskarovca Benisija Del Tora, nominovanu za Oskara Loru Dern i talentovanu novu nadu Keli Mari Tren.

Žanr: naučna-fantastika, avantura
Glumci: Daisy Ridley, John Boyega, Oscar Isaac, Lupita Nyong’o, Adam Driver
Režiser: Rian Johnson

Film_STAR_WARS

 

___________________________________________________

21. decembar 2017. godine / 18:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: MEDA PEDINGTON 2

Sada kada se medvedić Padington srećno smestio kod porodice Braun, kao ravnopravan član zajednice, širi radost i ljubav gde god dođe. U potrazi za savršenim rođendanskim poklonom za 100. rođendan svoje voljene tetke Lusi, Padington nailazi na savršenu knjigu u antikvarnici ali će morati da odradi niz poslova kako bi je mogao kupiti. Međutim, kada otkrije da je knjiga ukradena, Padingoton i Braunsi će morati da krenu u potragu za lopovom.

Žanr: animirani, porodični, komedija 
Glumci: Hugh Grant, Brendan Gleeson, Hugh Bonneville, Sally Hawkins 
Režiser: Paul King

FILM_Meda_Pedington_2

 

_________________________________________________

21. decembar 2017. godine /20:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: ČUDO

Film_CUDOBazirano na bestseleru New York Timesa, Čudo je neverovatna inspirativna topla priča o Augustu Pullmanu, dečaku s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Topla i dirljiva priča puna ljudskosti i nade! August je desetogodišnji dečak koji mora da živi s teškim genetskim poremećajem zbog kojeg od rođenja ima unakaženo lice i glavu. Nakon 28 operacija zbog kojih nikad nije mogao normalno pohađati školu, s deset godina ga roditelji ipak upisuju u peti razred osnovne škole Beecher. Auggie u školu kreće s puno straha i neverice i boji se kako će svakodnevno biti izložen pogledima, zgražanju i komentarima svojih školskih prijatelja.

Žanr: drama
Glumci: Jacob Tremblay, Julia Roberts, Owen Wilson
Režiser: Steve Chbosky

 

______________________________________________________

26. i 27. decembar 2017. godine /17:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

Animirani film: FERDINAND (sinhronizovan na srpski)

Film_FERDINANDNakon što su ga ljudi pogrešno doživeli kao jednu razuzdanu zver, Ferdinanda zarobljavaju i odvode od kuće. Odlučan da se vrati svojoj porodici, on okuplja tim krajnjih suprotnosti i kreće na neverovatnu avanturu. Priča o Ferdinandu dokazuje da predrasude ne smeju da postoje i da ne treba da sudimo nekom biku po njegovom izgledu. U originalnoj postavci, glas glavnom junaku Ferdinandu pozajmjuje Džon Sina, a uz njega tu su i Kejt Mek Kinon, Đina Rodrigez i Entoni Anderson.

Žanr : animirani, porodični

Glumci : Aleksandar Radojičić, Tamara Krcunović, Niggor, Ivona Rambosek, Srđan Čolić

Režiser : Carlos Saldanha

 

 

_______________________________________________________

26. i 27. decembar 2017. godine /19:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: DEDA MRAZ I KOMPANIJA (sinhronizovan na srpski)

Film_DEDA_MRAZNova godina samo što nije, a na Severnom polu zavladala je epidemija gripa. Deda Mraz je u velikom problemu, jer je svih 92.000 vilenjaka dobilo opasnu kijavicu koja ih je prikovala za krevet. Ko će mu sada pomoći da napravi igračke za decu širom sveta? Dobri deka nema dilemu, mora otići na Zemlju u potragu za vitaminom koji će pomoći njegovim drugarima da ozdrave kako bi spasli duh Božića i Nove godine.

Žanr : komedija, porodični

Glumci : Nikola Kojo, Jelena Tomašević i Bojan Perić

Režiser : Alain Chabat

 

 
Baner
Baner