Novembar 2017. godine

14. i 15. novembar 2017. godine / 18:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: GEOSTORM

 Kada katastrofalne klimatske promene počnu ugrožavati opstanak Zemlje, svetske vođe se ujedinjuju i odlučuju da stvore veliku mrežu satelita oko planete, koji će kontrolisati klimu i čuvati stanovništvo celog sveta. Nakon uspešnog čuvanja Zemlje dve godine, nešto krene po zlu. Dva brata će morati da reše kvar pre nego što sateliti za kontrolu vremenskih uslova stvore oluju epskih razmera koja će u par sati izbrisati sve i svakog na Zemlji...

Žanr: akcija, naučna-fantastika, triler
Glumci: Gerard Butler, Abbie Cornish, Ed Harris, Andy Garcia, Jim Sturgess
Režiser: Dean Devlin, Danny Cannon

 

14. i 15. novembar 2017. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
Cena ulaznice: 250 dinara

Film: THE BOOKS OF KNJIGE: SLUČAJEVI PRAVDE

Dva hrabra policijska inspektora rade na slučaju dvostrukog ubistva.

Ko je ostavio leš na farmi? Ko švercuje nelegalne tablete Betangin? Ko policajcima pali ruke? Zašto se pojavljuje zlokobni zec? Sve to pokušavaju saznati dva hrabra, ali nesposobna policijska inspektora.

Iako će zločincima pokušati da zadaju smrtonosni udarac, njihova nesposobnost ih vodi u propast.
Žanr: krimi, komedija
Glumci: Veselin Gajović, Goran Vujović, Aleksandar Radunović , Zoran Marković, Sejdo Alijaj, Nikola Pejaković, Tihana Ćulafić, Izudin Bajrović, Nebojša Glogovac, Zenit Đozić, Zoran Kesić
Režiser: Zoran Marković

 

16. i 20. novembar 2017. godine / 17:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: DRUŽINA IZ DŽUNGLE

 Okupite celu porodicu i pridružite se ekipi iz džungle! Vesela animacija bazirana je poznatoj TV seriji koja je 2014. dobila nagradu Emi i prikazivana u preko 180 zemalja.

Mauris možda izgleda kao pingvin, ali on je pravi tigar iznutra! Odgojen od strane tigrova, on je najsmotaniji Kung fu majstor ikada. Zajedno sa svojim prijateljima, namerava održati red i pravdu u džungli, kao što je njegova majka održavala pre njega. Ali, to će biti teško, jer zla koala želi da uništi džunglu jednom zauvek uz pomoć svoje vojske babuna.

Žanr: animirani, avantura, porodični
Glumci: Paul Borne, Philippe Bozo, Pascal Casanova
Režiser: David Alaux

 

16. i 20. novembar 2017. godine / 19:00 sati / VELIKA SALA KCGM
Cena ulaznice: 200 dinara

Film: LIGA PRAVDE

Betmen i Supermen formiraju tim dok se pojavljuje novi negativac - Darksajd. On ima moć koja bi mogla da uništi celu galaksiju. Brus Vejn će morati da pretraži ceo svet kako bi našao ljude dovoljno snažne da se bore protiv ovakvog protivnika.

Žanr: akcija, avantura, fantazija
Glumci: Gal Gadot, Ben Affleck, Ezra Miller, Jason Momoa, Henry Cavill
Režiser: Zack Snyder

 

23. i 24. novembar 2017. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
Cena ulaznice: 200 dinara
Film: PREDGRAĐE

Dobitnici nagrade Oskar® Braća Coen i George Clonney donose napetu kriminalističku misteriju smeštenu u 1950. godinu u predgrađe, gde se najbolje i najgore ljudske osobine održavaju kroz dela naoko mirnih i običnih suseda.
“Suburbicon” je mirna, idilična prigradska zajednica s pristupačnim kućama i urednim travnjacima...savršeno mesto za podizanje porodice, a u leto 1959. godine porodica Lodge je upravo to učinila. Ali mirna spoljašnost skriva uznemirujuću stvarnost. Mirna atmosfera zapravo prikriva uznemiravajuću istinu satkanu od izdaje, prevare i nasilja.
Ovo je priča o ljudima s manama koji čine loše stvari.

Žanr:Kriminalistički, misterija
Glumci:Matt Damon, Julianne Moore, Oscar Isaac
Režiser:George Clooney

 

27. novembar 2017. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM
28. i 29. novembar 2017. godine / 18:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: STIG'O ĆALE 2

U nastavku svetskog hita iz 2015. godine, otac (Mark Valberg) i očuh (Vil Farel) udružili su snage kako bi svojoj deci priredili nezaboravan Božić. Međutim, njihov odnos biće pred velikim izazovom kada Dastijev otac, mačo i šmeker stare škole (Mel Gibson) i Bredov preemotivni tata, Ded (Džon Litgou) stignu, taman na vreme da praznike pretvore u opšti haos

Žanr: komedija
Glumci: Mark Wahlberg, Will Ferrell, Mel Gibson, John Lithgow
Režiser: Sean Anders

 

28. i 29. novembar 2017. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM 

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: SREĆAN DAN SMRTI

Producentska kuća „Blumhouse“ („Podeljen“, „Beži“, „Ritam Ludila“) donosi originalni i inventivni triler SREĆAN DAN SMRTI, u kom studentkinja (Džesika Rot, „La La Land“) iznova proživljava dan svoje smrti sa svim neočekivanim detaljima i užasavajućim krajem, sve dok ne otkrije identitet svog ubice. SREĆAN DAN SMRTI je režirao Kristofer Landon („Paranormalna Aktivnost: Obeleženi“), dok su scenario pisali Skot Lobdel i reditelj Landon.

Žanr: horor, triler
Glumci: Jessica Rothe, Israel Broussard, Ruby Modine, Charles Aitken
Režiser: Christopher Landon

 
Baner
Baner