Septembar 2017. godine

15. i 16. septembar 2017. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: VRATI ŽIVOT ŽIVIMA

Sve započinje u cik zore s tri mlada surfera na divljem moru. Nekoliko sati kasnije, na putu prema kući, dogodi se nesreća. Simon je sad prikopčan na aparate koji ga održavaju živim u bolnici u Le Havreu, a njegovo postojanje tek je nešto više od iluzije. U međuvremenu, u Parizu, jedna žena čeka transplantaciju organa koji će joj udahnuti novi život.

Žanr: drama

Uloge: Tahar Rahim, Emmanuelle Seigner, Anne Dorval

Režija: Katell Quillévéré

 

 

18. i 19. septembar 2017. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: ISTORIJA LJUBAVI

Ovo je piča o davno izgubljenoj knjizi koja se misteriozno pojavljuje i povezuje dve priče – starijeg čoveka, koji je u potrazi za svojim sinom i devojku koja pokušava da izleči usamljenost svoje majke.

Žanr: drama, romantični

Režija: Radu Mihaileanu

 

 

21. i 22. septembar 2017. godine / 18:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 200 dinara

Animirani film: LEGO NINJAGO

Nakon velikog uspeha Lego filma i Lego Batman filma, Warner Bros. donosi novu uzbudljivu Lego Ninjago avanturu. Mladi Lloyd aka Zelena Ninja će se zajedno sa svojim prijateljima, koji su svi tajni ratnici, boriti za Ninjago grad. Pod vodstvom mudrog kung fu majstora Wua, moraće pobediti zlog Garmadona, koji je ujedno otac mladog Lloyda. U ovoj epskoj borbi oca i sina, nedisciplinovani tim savremenih ratnika moraće naučiti sarađivati zajedno kako bi oslobodili svoju pravu snagu.

Žanr: animirani, avantura, akcija

Glumci: Jackie Chan, Dave Franco, Justin Theroux, Olivia Munn

Režija: Charlie Bean

 

 

21. i 22. septembar 2017. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: KINGSMAN: ZLATNI KRUG

 
„Kingsman: Tajna služba“, uveo nas je u svet Kingsmana – nezavisne, međunarodne obaveštajne agencije, čiji je glavni cilj da svet bude sigurno mesto. U novom nastavku naši junaci se suočavaju s novim izazovima. Kada njihovo sedište bude uništeno, njihovo putovanje će ih odvesti do otkrića srodne špijunske agencije u SAD-u pod nazivom Statesman, koja datira iz vremena kada su obe agencije osnovane. U novoj avanturi koja testira njihove granice i snage, ove dve elitne agencije moraće da se udruže kako bi pobedili nemilosrdnog zajedničkog neprijatelja. U glavnim ulogama Teron Edžerton i Kolin Firt, a njima se pridružuju Džulijen Mur, Čening Tatum, Hali Beri, Pedro Paskal, Džef Bridžis, Vini Džouns i Elton Džon.

Žanr: akcija, komedija

Glumci: Colin Firth, Julianne Moore, Taron Egerton, Mark Strong, Halle Berry

Režiser: Matthew Vaughn

 
Baner
Baner