Avgust - septembar 2017. godine

3, 4. i 5. avgust 2017. / 18:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 200 dinara

Animirani film: EMOJI FILM

U susret svetskom danu emotikona koji se već četvrtu godinu zaredom tradicionalno obeležava 17. jula, ali i povodom početka bioskopske distribucije animiranog filma EMOJI FILM, obožavatelji emotikona širom sveta odlučili su se na nesvakidašnji potez – da se upišu u slavnu Ginisovu knjigu rekorda u kategoriji istovremenog okupljanja najvećeg broja ljudi obučenih kao emotikoni. Na čak tri kontinenta obožavatelji su se obukli u likove iz filma, a rekord je postavljen zajedničkim aktivnostima u Dubaiju, Moskvi, Londonu, Dablinu i Sao Paulu, gde su se okupile stotine entuzijasta kako bi pridonele ovom uistinu jedinstvenom događaju. Osim nabrojanih gradova, mnoge su druge države podržale ovaj događaj; procenjuje se da je u zbiru preko 1000 različitih ljudskih emotikona sudelovalo u ostvarenju navedenog rekorda.

Sadržaj filma

Glavni lik EMOJI FILMA je Đura, veseli emotikon rođen bez filtera, što mu omogućava da svoje trenutno raspoloženje ispoljava na više načina. Odlučan u nameri da postane „običan“ poput ostalih emotikona, Đura zatraži pomoć svog snalažljivog prijatelja Baci Petra i poznate razbijačice šifri Buntovnice. Njih troje zajedno odlaze na epsko putovanje kroz niz telefonskih aplikacija kako bi pronašli kod kojim će pokušati da „poprave“ Đuru. Ali kada samom telefonu zapreti mnogo veća opasnost, sudbina svih emotikona će zavisiti o ovo troje nenadanih junaka koji će pokušati da spasu sopstveni svet od… Brisanja.  

 

3. i 4. avgust 2017. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: BILO JEDNOM U VENECIJI

Stiv Ford (Brus Vilis) je privatni detektiv iz Los Anđelesa koji se povukao iz posla ali ne sasvim. Njegov profesionalni i privatni život se ruši kada njegovog voljenog psa ljubimca Badija ukrade ozloglašena banda. Čitav niz ludih okolnosti dovodi ga dotle da se kladi sa bandom, dok ga u isto vreme ga progone dva osvetoljubiva brata Samoanca, debelokožca, i još nekoliko drugih mutnih likova.Kažu da je pas najbolji čovekov prijatelj, a Stiv nam pokazuje koliko daleko je čovek spreman da ode da bi ponovo bio sa njim.

Glumci: Bruce Willis, Famke Janssen, Jason Momoa

Reditelj: Mark Cullen

Žanr: akciona komedija  

 

5. i 6. avgust 2017. godine / 20:00 sati /VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: AMITIVIL: BUĐENJE

Bel, njena mala sestra Džulijet i njen komatozni brat blizanac, preselili su se u novu kuću sa svojom samohranom majkom Džoanom, kako bi uštedeli novac i plaćali bratovo skupo lečenje. Ali kada počnu da se pojavljuju čudni fenomeni u kući, uključujući i čudesni oporavak brata i Beline užasne noćne more, Bel počinje da sumnja da joj majka ne govori sve - ubrzo shvata da su se uselili u ozloglašenu Amitivil kuću.

Glumci: Bella Thorne, Cameron Monaghan, Jennifer Jason Leigh, Jennifer Morrison, Mckenna Grace

Režija: Franck Khalfoun

Žanr: horor - triler

 

17. i 18. avgust 2017. godine / 20:00 sati /VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: OTKAČENE TRUDNICE

Nerazdvojne, Avril i njena majka Mado su potpuno različite. Avril ima 30 godina, udata je, i ima redovan posao. Po stilu života je sušta suprotnost svojoj majci, večitoj tinejdžerki, bezbrižnoj i drskoj. Ali kada njih dve ostanu u drugom stanju u isto vreme, sukob je neizbežan. Mado nije spremna da postane baka, dok Avril ne može da zamisli svoju majku kao... novopečenu mamu!

Glumci: Juliette Binoche, Camille Cottin, Lambert Wilson

Režija: Noémie Saglio

Žanr: komedija

 

31. avgust, 1. i 2. septembar. 2017. godine / 20:00 sati /VELIKA SALA KULTURNOG CENTRA

Cena ulaznice: 200 dinara

Film: BEN SIL - AMERIČKI ORIGINAL 
Cena ulaznice: 200 dinara

U filmu „Beri Sil - Američki original“, Tom Kruz ponovo sarađuje s rediteljem filma „Na rubu vremena“, Dagom Limanom (Bornov Identitet, Gospodin i Gospođa Smit), u ovoj internacionalnoj vratolomiji zasnovanoj na neverovatnim (i istinitim) poduhvatima Berija Sila, prevaranta i pilota kog iznenada regrutuje CIA da vodi jednu od najvećih tajnih operacija u američkoj istoriji.

Glumci: Tom Cruise, Domhnall Gleeson, Sarah Wright

Režija: Doug Liman

Žanr: triler

 
Baner
Baner