Amaterski programi

Zahvaljujući saradnji sa amaterskim udruženjima iz Gornjeg Milanovca, Kulturni centar na godišnjem nivou učestvuje u realizaciji više različitih amaterskih programa.

Organizatori smo smotre „Veče pod grmom“ u Takovu, opštinskog i regionalnog takmičenja „Pesniče naroda mog“. Suorganizatori smo manifestacija: „Dani kneginje Ljubice“ u Vraćevšnici, „Zapisovi lirski krugova“, „Rudnička vrela“ i drugih.

15580040

U saradnji sa Milanovačkim amaterskim pozorištem na scenu smo postavili predstave:„Kontejner sa pet zvezdica“ Dušana Kovačevića, "Parče noći" Đorđa Milosavljevića,„Siroti mali hrčki“ Gordana Mihića, i "Porfirogeneza" Đorđa Milosavljevića. 

Milanovačko amatersko pozorište

Učešće imamo i u realizaciji nastupa KUD „Tipoplastika“, KUD „Šumadija“, pevačke grupe „Crnućanka“, KUD „Vidovdan“, KUD „Brđani“...

Saradnju imamo i sa amaterima u oblasti likovnog i primenjenog stvaralaštva. Galerija Doma kulture namenjena je za amatersko umetničko stvaralaštvo - izložbe koje prate prvenstveno lokalni amaterizam, ali i amaterizam na široj umetničkoj sceni Srbije i okolnih zemalja.

 

 

 

Popularni linkovi

RSS

Baner
Baner
Baner
Baner
Baner
Baner